ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισραήλ: Συγκλονίζει το ζευγάρι για τη selfie με το φιλί (vid)

«Τους είδαμε να ψάχνουν κόσμο να πυροβολήσουν»

Η Αμιτ και ο Νιρ, οι δύο νέοι που διασκέδαζαν στο Φεστιβάλ μουσικής που αιματοκυλίστηκε όταν μέλη της Χαμάς που εισέβαλαν στο Ισραήλ σκόρπισαν τον θάνατο, μίλησαν στο MEGA για τις στιγμές φρίκης και τρόμου που βίωσαν.

Οι δύο νέοι που έγιναν viral καθώς ενώ δεν ήξεραν αν θα κρατηθούν στη ζωή, πήραν το κινητό τους τηλέφωνο, έδωσαν ένα φιλί και απαθανάτισαν τη στιγμή για να θυμούνται τον εφιάλτη και τον έρωτά τους.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ζεις μία τέτοια κατάσταση»

Μιλώντας στο MEGA το ζευγάρι από το Ισραήλ περιέγραψε τις δραματικές εκείνες ώρες που πάλευαν να σωθούν και έπρεπε να μην κάνουν φασαρία, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους μαχητές της Χαμάς.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ζεις μία τέτοια κατάσταση και ξέροντας πως ο καλύτερός μου φίλος βρίσκεται 20 μέτρα μακριά και δεν μπορώ να του φωνάξω, επειδή δεν πρέπει να κάνουμε φασαρία, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε στόχος στους τρομοκράτες», είπε ο Νιρ.

Όσο για τη χειρότερη στιγμή που βίωσαν η Αμίτ όπως είπε ήταν όταν έβλεπε ένοπλους να περνάνε από δίπλα τους. «Νομίζω όταν ήμασταν ξαπλωμένοι στο έδαφος και μου είπε να μη μιλάω, επειδή τους έβλεπε στο αυτοκίνητο δύο μέτρα μακριά από μας, να περνούν με τα όπλα τους και να ψάχνουν κάποιους να πυροβολήσουν. Εκεί συνειδητοποιείς ότι αν κουνηθείς έστω και λίγο και σε δουν και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν, αν θα σε απαγάγουν… Δεν ξέρεις τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκαν και στην εικόνα του φιλιού τους που έγινε viral. «Για εμένα ήταν μία μεγάλη στιγμή, την είδα και αγκαλιαστήκαμε. Θέλαμε να απαθανατίσουμε τη στιγμή για εμάς, για να τη θυμόμαστε αν παραμείνουμε ζωντανοί. Ότι επιβιώσαμε, ότι ήμασταν τόσο κοντά, ότι ήμασταν εκεί μαζί. Ήταν ένα αισιόδοξο σενάριο για εμάς, μία στιγμή που θα θέλαμε να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε», κατέληξε το ζευγάρι.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση