ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή με την 30χρονη - «Ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση»

Τι είπε η μητέρα της

Ανατροπή στην υπόθεση της Γερμανίδας Σάνι Λουκ, η οποία φερόταν να είναι νεκρή από την επίθεση της Χαμάς στο ρέιβ πάρτι στο Ισραήλ.

Όπως αναφέρει η Bild, η μητέρα της κοπέλας, Ρικάρντα Λουκ, ανέφερε πως η οικογένειά της έχει στοιχεία τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι ακόμη ζωντανή, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Γάζα.

«Έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι η Σάνι είναι ζωντανή, αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο. Παρακαλώ τη γερμανική κυβέρνηση να δράσει γρήγορα και να τη φέρει πίσω σώα» φέρεται να είπε η μητέρα της, η οποία παρακάλεσε δημόσια να σταματήσουν οι μάχες και να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της.

Η Σάνι Λουκ είναι η γυναίκα που άνδρες της Χαμάς έβαλαν αναίσθητη πάνω σε ένα φορτηγάκι, ημίγυμνη, αφήνοντας την αίσθηση πως είναι νεκρή. Αυτό πιθανότατα να μην ισχύει, σύμφωνα με τη δήλωση της μητέρας της, την οποία ανάρτησε και στα σόσιαλ.

Η 30χρονη Σάνι φέρεται να βρίσκεται σε νοσοκομείο της Χαμάς στη Γάζα, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πληροφορία αυτή.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση