ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με τον σερβιτόρο: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός»

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο που έχει προκαλέσει σάλο με την εικόνα του νεαρού σερβιτόρου μέσα στο νερό για να σερβίρει πελάτες σε πλωτές ξαπλώστρες, προχώρησε σε νέες δηλώσεις για το περιστατικό.

Η εκπομπή «Tlive» του Alpha παρουσίασε δηλώσεις του ιδιοκτήτη στην εκπομπή, λέγοντας αρχικά: «Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά».

Στη συνέχεια ο εργοδότης του νεαρού σερβιτόρου πρόσθεσε: «Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από εκεί που έπρεπε να πάει».

Όσο για το γεγονός πως έχει τοποθετήσει ειδική κατασκευή μέσα στη θάλασσα για τις ξαπλώστρες, ανέφερε: «Είναι στο μάτι του καθενός να βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα.

Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο, μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ».

Σημειώνεται πως σε προηγούμενες δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι το επίμαχο βίντεο με τον σερβιτόρο, έχει δημοσιευτεί από ανταγωνιστή του.

Προκαταρκτική έρευνα για τον σερβιτόρο «κολυμβητή»

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας της Ρόδου για τις συνθήκες στις οποίες ο σερβιτόρος του beach bar εξυπηρετούσε δια θαλάσσης τους πελάτες που έκαναν ηλιοθεραπεία σε πλωτές εξέδρες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μετά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για το περιστατικό αλλά και την επίσκεψη σήμερα το πρωί, κλιμακίου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος και παράγγειλε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πρόκειται να λάβουν καταθέσεις αλλά και στοιχεία προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.

Αντίδραση και από την κυβέρνηση

Κκατά τη διάρκεια της πρώτης ενημέρωσης από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, έγινε αναφορά στο περιστατικό με τον σερβιτόρο στη Ρόδο.

«Οι πολιτικές ηγεσίες των δυο αρμόδιων υπουργείων έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά. Η τήρηση της νομοθεσίας είναι αδιαπραγμάτευτη για την κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε να επεμβαίνουμε προς όφελος των εργαζομένων», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Για τις καταγγελίες για υπερβολικές τιμές στα νησιά απάντησε ότι εντείνονται οι έλεγχοι και θα ενταθούν περισσότερο. «Εμείς θέλουμε τις καταγγελίες και όλα θα εξετάζονται ακόμα και αν γίνεται από τα social media. Ούτε μισό βήμα πίσω από αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση