ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φοράς προκλητικά ρούχα, δεν θα ανέβεις στο αεροπλάνο»

Σάλος με πιλότο που άφησε εκτός πτήσης 23χρονη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια νεαρή γυναίκα που σκόπευε να επιβιβαστεί σε πτήση της Virgin Australia. Ο πιλότος έκρινε ότι τα ρούχα της ήταν προκλητικά και ότι «έδειχνε πολύ δέρμα» με αποτέλεσμα να της απαγορευτεί η επιβίβαση.

Η 23χρονη Κάθριν Μπάμπτον υποστηρίζει ότι την πλησίασε εργαζόμενη της αεροπορικής στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδα στην Αυστραλία την Πέμπτη το πρωί την ώρα που περίμενε να μπει στο αεροπλάνο. Η γυναίκα της είπε ότι δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί η επιβίβαση στην πτήση VA1447 διότι το ρούχο της ήταν πολύ αποκαλυπτικό.

«Μου είπε μπροστά σε όλους ότι ο πιλότος αρνείται να ανέβω στο αεροπλάνο εξαιτίας των ρούχων που φορούσα», είπε η 23χρονη στο News.com.au.

Η υπάλληλος της αεροπορικής είπε τότε στη νεαρή γυναίκα που φορούσε ένα μπλουζάκι με την πλάτη έξω, ένα ψηλόμεσο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια – αν υπήρχε κάποια άλλη μπλούζα που θα μπορούσε να φορέσει, υποστηρίζει η Μπάμπτον.

Η φοιτήτρια εξήγησε ότι είχε ένα μπουφάν, το οποίο τη συμβούλεψαν να το φορέσει προτού μπει στο αεροσκάφος.

Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη και μπερδεμένη από το περιστατικό καθώς δεν θεωρούσε ακατάλληλη την εμφάνισή της. «Ήταν τόσο ντροπιαστικό και εξευτελιστικό», είπε.

«Όλοι οι άλλοι που περίμεναν να επιβιβαστούν ήταν εκεί και έβλεπαν… και μπορούσε να τους δεις να έχουν καρφώσει το βλέμμα με τα στόματά τους ανοιχτά».

Η 23χρονη ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά και της απάντησαν πως στον πιλότο δεν αρέσουν οι άνθρωποι που «δείχνουν πολύ δέρμα».

Η φοιτήτρια ζητά τώρα μια συγγνώμη από την αεροπορική. Η Daily Mail Australia αναφέρει πως την πλησίασαν και της μίλησαν διότι το προσωπικό της Virginέκρινε ότι το μπλουζάκι της που «έμοιαζε με μπικίνι» ήταν ακατάλληλο για το ταξίδι.

Στην ιστοσελίδα της Virgin Australia επισημαίνεται πως μπορεί να απαγορευτεί το ταξίδι σε κάποιους που κρίνεται ότι δεν είναι επαρκώς ντυμένοι.

 

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X