ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που έκανε delivery ναρκωτικών (vid)

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον Ανακριτή

Ο 33χρονος αστυνομικός body builder συνελήφθη από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ στο λιμάνι του Πειραιά επ’αυτοφώρω την ώρα που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών σε πελάτη εν ώρα υπηρεσίας.

Κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά με το υπηρεσιακό του όχημα τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022. Ως καβάτζα χρησιμοποιούσε το σπίτι του ενώ στενή του συνεργάτιδα και στο κόλπο ήταν η σύντροφός του η οποία επίσης συνελήφθη.

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ τράπερ

Ο αστυφύλακας πριν από 4 χρόνια να πρωταγωνιστεί σε βίντεοκλιπ πασίγνωστου τράπερ, φοράει full face, ενώ κάνει και το σήμα γνωστής συμμορίας αλλοδαπών κακοποιών.

Σε άλλα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο tik tok συμμετέχει σε πάρτι με τράπερς τους οποίους φαίνεται πως συνόδευε πουλώντας προστασία.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στο Εσωτερικών Υποθέσεων πριν από λίγο καιρό για τη δράση του χτύπησαν κόκκινο.

Τέθηκε υπό παρακολούθηση έγινε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε με τους πελάτες προμηθευτές μέσω διαδικτυακών εφαρμογών όπως το viber και το σίγκναλ ενώ χρησιμοποιούσε για την κάνναβη τις κωδικές ονομασίες «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός.

«Η ΕΛ.ΑΣ είναι αμείλικτη σε φαινόμενα διαφθοράς διεφθαρμένοι αστυνομικοί δεν έχουν καμία θέση στους κόλπους της», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η δράση του επίορκου αστυνομικού φαίνεται πως είναι πλούσια και ξεκινά χρόνια πριν.

Διακινούσε ναρκωτικά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στους αδιάφθορους έφτασαν καταγγελίες ότι ο αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτυ της υψηλής κοινωνίας σε βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κοροναϊού.

Πελάτης του αστυφύλακα ένας 34χρονος ειδικός φρουρός με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Σε έρευνες στα σπίτια των συνολικά 6 συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων 2,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη ζυγαριές ακριβείας τρίφτες και 11 φιαλίδια με αναβολικά.

«Παραμένουμε αμείλικτοι με όσους αποδειχθούν επίορκοι. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους», σχολίασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο 33χρονος αστυφύλακας θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση