ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητά Προεδρική χάρη μάνα που καταδικάστηκε για θανατηφόρο

Τι αναφέρει η επιστολή

24news team

Αίτημα αποφυλάκισής υπέβαλε 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών τον περασμένο Μάιο, για θανατηφόρο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 35χρονου Χρίστου Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», η 44χρονη μέσω του δικηγόρου της έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και ζητά όπως της δοθεί χάρη για να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στα τρία παιδία της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη επιστολή, υποστηρίζεται από την οικογένεια του θύματος.

Έξαλλου, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», στην επιστολή αναφέρει ότι η οικογένεια του εκλιπόντος δεν θα φέρει καμία ένσταση να χορηγηθεί χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συμπληρώνουν, πως η έκτιση της εν λόγω ποινής από την 44χρονη δεν θα βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον αποβιώσαντα ή τους ίδιους, αλλά αντίθετα είναι εξοντωτική για την καταδικασθείσα και την οικογένειά της.

Σημειώνεται πως η 44χρονη, παραδέχθηκε άμεσα την εμπλοκή της στο δυστύχημα.

Θυμίζουμε πως το θανατηφόρο σημειώθηκε στις 31/12/2020, όταν ο Χρίστος Χριστοδούλου, κινείτο με τη μοτοσυκλέτα του στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου και συγκρούστηκε με το όχημα της 44χρονης. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του Χριστοδούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση