ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Λευκωσία

Διερευνά η Αστυνομία

24news team

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/11) στη Λευκωσία με στόχους δύο υποστατικά.

Η πρώτη που σήμανε συναγερμό έλαβε χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, αφού άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από γνωστή καφετέρια, προκαλώντας ζημιές.

Ωστόσο, άξιο αναφοράς, είναι πως απέναντι από την συγκεκριμένη καφετέρια βρίσκεται και γνωστό νυχτερινό κέντρο, το οποίο από την έκρηξη υπέστη ζημιές. Το γεγονός αυτό, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούν την υπόθεση θέλοντας να «κλειδώσουν» ποιος τελικά ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης.

*Φωτογραφία από την έκρηξη καφετέριας στη Λακατάμια 

Ως προς αυτό πληροφορίες του 24news από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως ο τρόπος δράσης και η τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού δεν ξεκαθαρίζει ποιο από τα δύο υποστατικά ήθελαν να πλήξουν οι δράστες. Οι ανακριτές, έχουν θέσει κάτω από το μικροσκόπιο τους κλειστά κυκλώματα της περιοχής ενώ συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, οι Διωκτικές Αρχές, ερευνούν άλλη μία βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/11) σε καφετέρια στην Λακατάμια. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο υποστατικό με τις Αρχές να συνεχίζουν τις εξετάσεις με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, σημειώνουν πως από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις οι δύο βομβιστικές επιθέσεις δεν φαίνεται να συνδέονται ενώ τέτοιες εγκληματικές ενέργειες, όπως μας διευκρινίστηκε, είναι δύσκολο να εξιχνιαστούν λόγω των ελάχιστων στοιχείων που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση