ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Μεταξά: Καμιά αναβολή στο πόρισμα για τις ελλείπουσες

Τεράστιος ο όγκος του μαρτυρικού υλικού

Δεν υπάρχει καμιά διορία για το πότε θα παραδοθεί το πόρισμα από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης, σχετικά με  την έρευνα που διατάχθηκε ώστε να διαφανούν οι παραλείψεις και οι αδυναμίες στον χειρισμό της Αστυνομίας αναφορικά με τις καταγγελίες για ελλείποντα πρόσωπα που δολοφονήθηκαν από τον Νίκο Μεταξά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news ο όγκος του μαρτυρικού υλικού που υπάρχει είναι τεράστιος, αφού ξεπερνά τις 800 καταθέσεις που λήφθηκαν στο πλαίσιο της ποινικής ανάκρισης, ενώ μελετήθηκαν και φάκελοι της Αστυνομίας, ημερολόγια και άλλα.

Το πόρισμα αναμένεται να είναι πολυσέλιδο.


Υπόθεση Μεταξά: Τεράστιος όγκος μαρτυρικού υλικού στον φάκελο για τις ελλείπουσες


Καλά ενημερωμένη πηγή της ιστοσελίδας μας, μας ανάφερε ότι το πόρισμα βρίσκεται στα τελικά στάδια, ωστόσο δεν μπορεί να λεχθεί ακριβής ημερομηνία για την παράδοσή του.

Σημειώνεται ότι ποτέ δεν δόθηκε από κανέναν προθεσμία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης, για την παράδοσή του.

Θυμίζουμε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας έχει διορίσει ποινικούς ανακριτές για τη διεξαγωγή ποινικής και πειθαρχικής ανάκρισης με σκοπό να καταδειχθεί ποιοι ενεπλάκησαν και ποιο ρόλο διαδραμάτισαν στην υπόθεση και αν επέδειξαν και σε ποιο βαθμό ολιγωρία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση