ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Μεταξά: Τεράστιος όγκος μαρτυρικού υλικού στον φάκελο για τις ελλείπουσες

Παραδίδεται πολύ σύντομα στην Ανεξάρτητη Αρχή το πόρισμα των ανακριτών

Περατώθηκε η συλλογή μαρτυρικού υλικού από τους ανακριτές, όσον αφορά την έρευνα που διατάχθηκε ώστε να διαφανούν οι παραλείψεις και οι αδυναμίες στον χειρισμό της Αστυνομίας αναφορικά με τις καταγγελίες για ελλείποντα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση του κατά συρροήν δολοφόνου.


«Παίζει» με χειροτεχνίες στο κελί ο Μεταξάς


Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news η έκθεση για το πόρισμα των ανακριτών αναμένεται να είναι πολυσέλιδη, αφού έχουν συλλέξει τεράστιο όγκο μαρτυρικού υλικού και καταθέσεις, ενώ σημειώνεται ότι οι ανακριτές έχουν εξετάσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Στις επόμενες ημέρες, το πόρισμα των ανακριτών αναμένεται να υποβληθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης και αφού αξιολογηθεί, αναμένεται να προχωρήσει σε έκθεση, όπου θα παρουσιάζει το δικό της πόρισμα.

Η έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής, το πόρισμα των ανακριτών και το μαρτυρικό υλικό, αναμένεται στην συνέχεια να σταλούν στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα λάβει την απόφαση για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας έχει διορίσει τρεις ποινικούς ανακριτές για τη διεξαγωγή ποινικής και πειθαρχικής ανάκρισης με σκοπό να καταδειχθεί ποιοι ενεπλάκησαν και ποιο ρόλο διαδραμάτισαν στην υπόθεση και αν επέδειξαν και σε ποιο βαθμό ολιγωρία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X