ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ύποπτη εξαφάνιση 69χρονου – Εντείνονται οι προσπάθειες εντοπισμού του

Μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Τάλα

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου αλλοδαπού κάτοικου της Τάλας, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου στις 24 Μαρτίου στις 13:00 καταγγέλθηκε από 67χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι 69χρονος, ο οποίος διαμένει στην Τάλα, απουσιάζει από το σπίτι του τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η γυναίκα τον φρόντιζε κατά διαστήματα και όταν τον αναζήτησε διαπίστωσε ότι αυτός λείπει. Ο 69χρονος ζούσε μόνος του στην Κύπρο εδώ και χρόνια.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην κατοικία του και όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου αυτή πρέπει να εγκαταλείφθηκε εδώ και αρκετές ημέρες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται πως ο 69χρονος δεν αναχώρησε από την Κύπρο. Ωστόσο θα εξεταστεί κατά πόσον αυτός μετέβη, μέσω οδοφράγματος, από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές. Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου σημείωσε πως κανένας συγγενής του δεν εντοπίστηκε για να επικοινωνήσει μαζί του η Αστυνομία.

Καταληκτικά, ο κ. Νικολάου χαρακτήρισε ύποπτη την εξαφάνιση του 69χρονου, προσθέτοντας πως οι εξετάσεις προς εντοπισμό του συνεχίζονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X