ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναρκωτικά Λεμεσού: «Κάρφωσε» κι άλλους ο 54χρονος

Καταζητείται ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που εισήγαγε το παιχνίδι λούνα παρκ

Δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του, για περίοδο 8 ημερών, ο 54χρονος που συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό περίπου 64 κιλών κάνναβης, σε αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, με τον δικηγόρο του να αναφέρει πως ο πελάτης του θέτει εαυτόν στη διάθεση των ανακριτών, με μοναδικό αίτημα του να εξεταστεί από γιατρό, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.


Ναρκωτικά Λεμεσού: Σε παιχνίδι λούνα παρκ ήταν κρυμμένα


Όπως ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης, ο 54χρονος βρισκόταν στην αποθήκη εταιρείας κατά την έρευνα που έγινε από τα μέλη της ΥΚΑΝ, στη βάση πληροφοριών και δικαστικού εντάλματος έρευνας, όπου εντοπίστηκαν 64 αεροστεγείς συσκευασίες κάνναβης, κρυμμένες σε παιχνίδι κερματοδέκτη, τύπου "γερανός". Συγκεκριμένα οι 63 συσκευασίες περιείχαν από ένα κιλό κάνναβης και η μια συσκευασία περίπου 700 γραμμάρια κάνναβης.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι τα ναρκωτικά εισήχθηκαν χθες ακτοπλοϊκώς στο λιμάνι Λεμεσού στο όνομα της συγκεκριμένης εταιρείας, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φίλος και συνεργάτης του υπόπτου και καταζητείται.


Δείτε τι σας χρεώνουν οι τράπεζες - Συγκρίνετε τιμές


Πέραν από τα ανευρεθέντα ναρκωτικά, από τη σκηνή παραλήφθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έγγραφα, τα οποία θα τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών, ενώ ανακρινόμενος, ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτός εισήγαγε τα ναρκωτικά από τη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό άλλου προσώπου και έναντι αμοιβής 18 χιλιάδων ευρώ. Φέρεται δε να έδωσε στοιχεία για πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή μαζί τους.

Αναφέρθηκε ακόμη πως έχουν γίνει δυο έρευνες και υπολείπονται 31 καταθέσεις, ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν στην Ελλάδα και θα γίνουν εξετάσεις για εντοπισμό συνεργατών και αγοραστών των ναρκωτικών.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την οκταήμερη κράτηση του υπόπτου, σε σχέση με έξι αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη χρήση, εισαγωγή, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια φαρμάκου τάξεως Β`, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση