ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπερασπίζεται μόνος του τον εαυτό του ο «Μαμ»

Τον «έκαψε» ο 38χρονος

Για δεύτερη υπόθεση απόπειρας φόνου, επανασυνελήφθησαν ο ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και ο 38χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της Αγίας Νάπας.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις  27 Νοεμβρίου 2019 στην Λάρνακα, εναντίον του «Μαύρου».

Οι δύο τους, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το πρωί της Δευτέρας (2/3), όπου επιλέχθηκε η διαδικασία για προσωποκράτησή τους να γίνει ξεχωριστά ώστε να μην συναντηθούν.

Ο 37χρονος ισοβίτης, στην διαδικασία για την νέα υπόθεση, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ προηγουμένως εκπροσωπείτο.

Μάλιστα, ανέλαβε ο ίδιος της υπεράσπισή του, ρίχνοντας πυρά προς τον 38χρονο που τον «έκαψε» και στις δύο υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση και των δύο. 

Οι ισχυρισμοί του 38χρονου:

Θυμίζουμε ότι ο 38χρονος συνελήφθη ως ο δράστης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 16 Φεβρουαρίου, με στόχο επιχειρηματία και κατά την διάρκεια της ανάκρισής του, ομολόγησε ενώ «έδωσε» ως καθοδηγητή και πληροφοριοδότη του τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο.

Στην συνέχεια, ενώ ο 38χρονος ενώ τελούσε υπό κράτηση προέβη σε θεληματική κατάθεση και παραδέχτηκε ότι είναι το πρόσωπο που διέπραξε την απόπειρα φόνου στις 27 περασμένου Νοεμβρίου, ενώ κατονόμασε τον 37χρονο ύποπτο ως το πρόσωπο που του ανάθεσε τη δολοφονία, του έδινε οδηγίες, πληροφορίες και συνδρομή μέσω τηλεφώνου με σκοπό την διάπραξη της δολοφονίας του.


Πυρά του ισοβίτη προς τον 38χρονο - «Δεν λέει απόλυτα την αλήθεια»


Ακόμα ανέφερε στους ανακριτές ότι ο 37χρονος ισοβίτης ήταν το άτομο που διευθέτησε την προκαταβολική πληρωμή του και την παραλαβή των πυροβόλων όπλων που χρησιμοποίησε, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του πριν, κατά και μετά την διάπραξη του εγκλήματος.

Επίσης, αναφέρθηκε στην συνδρομή του 38χρονου, στην τελική διάθεση των όπλων που έφερε κατά την διάπραξη των αδικημάτων αλλά και για το πρόσωπο που του τα προμήθευσε κατ’ εντολή του ισοβίτη.

Πυρά «Μαμ»:

Κατά την διαδικασία για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης του 37χρονου ισοβίτη, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, έφερε ένσταση στην κράτησή του για οκτώ μέρες αφού όπως είπε «δεν είναι λογικό» και ανέφερε πως ο 38χρονος «δεν λέει απόλυτα την αλήθεια. Αμφισβητώ τελείως αυτά που λέει ο 38χρονος, δεν υπήρχε ποτέ επαφή μεταξύ μας, ο ίδιος γνωρίζει τα κίνητρα» για την απόπειρα φόνου του περασμένου Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X