ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

YouTubers στο Βαρώσι – Πανικός στα σχόλια

Έντονες αντιδράσεις από το βίντεο με τους Βρετανούς αθλητές παρκούρ στο Βαρώσι

24news team

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί με το βίντεο Βρετανών αθλητών παρκούρ οι οποίοι βρέθηκαν στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Βαρώσι για την επίδειξη των ικανοτήτων τους στο άθλημα.

Με το κανάλι των αθλητών παρκούρ να μετρά 8.2 εκατομμύρια ακόλουθους από όλο τον κόσμο στο YouTube, ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα σχόλια όσον αφορά την ιστορία της Κύπρου.

Όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα των ίδιων στο βίντεο, υπήρξε ασάφεια στην επεξήγηση των ιστορικών γεγονότων, αναφέροντας κιόλας πως βρίσκονταν στο «Τουρκικό κομμάτι» του νησιού.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να διορθώσουν τους δημιουργούς εξηγώντας τους πως: «το σημείο στο οποίο βρίσκεστε δεν είναι το Τουρκικό κομμάτι της Κύπρου, αλλά ένα παράνομα κατεχόμενο έδαφος το οποίο δεν αναγνωρίζεται από κανένα κράτος, παρά μόνο από την Τουρκία. Υπάρχει μόνο ένα κυπριακό έδαφος το οποίο αναγνωρίζεται από όλη την περιοχή και είναι κράτος – μέλος της ΕΕ».

Αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο ενός άλλου χρήστη ο οποίος γράφει: «κυριολεκτικά ένα από αυτά τα κτήρια ήταν το σπίτι των γονιών μου, δυστυχώς το έχασα λόγω του πολέμου και είναι απογοητευτικό το ότι δεν μπορούμε να το επισκεφτούμε».

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Σύμφωνα με τους αθλητές παρκούρ, πήραν έγκριση από την «ομάδα ασφάλειας» για να εισέλθουν στην περίκλειστη περιοχή και να εκμεταλλευτούν τα κτήρια για να τραβήξουν το βίντεο. Μάλιστα, ευχαριστούν την εν λόγω «ασφάλεια» και τονίζουν πως οι πολίτες απαγορεύεται να εισέρχονται στο μέρος αυτό, «όμως με την άδεια τους εμείς μπήκαμε μέσα».

Στο βίντεο που θα δείτε και παρακάτω, οι Βρετανοί αθλητές πηδούν από κτήριο σε κτήριο, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται και ένα τεράστιο φίδι που έκοβε βόλτες στα ερημωμένα κτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση