ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξυλοδαρμός Τουρκοκύπριας – Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Υπό τετραήμερη κράτηση τα δύο άτομα που συνελήφθησαν

24news team

Ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής και τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα, μάλιστα στο νέο ντοκουμέντο διακρίνεται α΄τομο να παίρνει από το αυτοκίνητο του κάποιο επιθετικό όπλο. 

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση οι Αρχές ψάχνουν και τρίτο άτομο, ενώ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 25χρονη αναφέρει πως «δεν θέλει το περιστατικό να μετατραπεί σε οποιαδήποτε ένταση και εχθρότητα μεταξύ των δύο κοινοτήτων»

Δείτε το βίντεο 

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 30 ετών για διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Το συμβάν εξελίχθηκε τις πρωινές ώρες τις 03/06/23 στην Αγία Νάπα όταν μετά από διένεξη μεταξύ των δυο μερών οι συλληφθέντες, φαίνεται σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν, να επιτέθηκαν και κτύπησαν την 25χρονη με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα ύψος 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X