ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξυλοδαρμός γυναίκας: Μη παραδοχή απάντησε ο 43χρονος

Ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΚΥΠΕ

Μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, απάντησε σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο άνδρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος φέρεται να κτύπησε αλλοδαπή γυναίκα που κρατούσε το βρέφος της στη Λάρνακα.

Εν τω μεταξύ σήμερα το Δικαστήριο απέρριψε τελικά το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 43χρονου, για τερματισμό της δικαστικής διαδικασίας λόγω κατάχρησης του δικαιώματος δίκαιης δίκης και παραβίασης του τεκμηρίου της αθωότητας.

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής απήγγειλε στον 43χρονο τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απαντώντας και στις δέκα «μη παραδοχή».

Σημειώνεται ότι εκ των δέκα κατηγοριών οι τέσσερις αφορούν το αδίκημα της καταπολέμησης ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας, επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, κοινή επίθεση, δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για έναρξη της ακρόασης στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, υπέγραψε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ και θα πρέπει να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό για να υπογράφει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X