ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλαγή δεδομένων - Εξέλιξη με το «μαύρο κουτί»

Χωρίς «μαύρο κουτί» το όχημα του Ρώσου που παρέσυρε στον θάνατο τον Παναγιώτη

Παρά το ότι έγινε γνωστό πως στο όχημα του 50χρονου Ρώσου που προκάλεσε το φοβερό θανατηφόρο τροχαίο, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Χριστοφόρου, είχε «μαύρο κουτί» που θα είχε καταγράψει τα ακριβή δεδομένα του οχήματος μέχρι και τρία δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση, εν τέλει διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει.

Το όχημα δεν διαθέτει «μαύρο κουτί» λόγω του ότι πρόκειται για παλαιότερο μοντέλο, απ’ αυτά που έχουν πλέον τοποθετηθεί. 

Σημειώνεται ότι, αυτό δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης αφού η Αστυνομία κατέχει ικανοποιητική μαρτυρία για να παραπέμψει τον 50χρονο ενώπιον Κακουργιοδικείου και να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία απέστειλε άλλα εξαρτήματα του οχήματος στην κατασκευάστρια εταιρεία σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του θανατηφόρου.

Θυμίζουμε ότι η Τροχαία και τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν στα χέρια τους τις τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, από όπου διαπιστώθηκε πως πέραν από την μεγάλη ποσότητα αλκοόλης που είχε στο αίμα του, είχε κάνει χρήση χαπιών που προκαλούν υπνηλία.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X