ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις φλόγες μαθητικό λεωφορείο - Αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φωτιά ο οδηγός (pics)

Ευτυχώς οι μαθητές εξήλθαν έγκαιρα και δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής (01/12) μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μαθητικό λεωφορείο στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 07:30 λεωφορείο που μετέφερε μαθητές τυλίχθηκε στις φλόγες στον κυκλικό κόμβο κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Ευτυχώς, μαθητές που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου εξήλθαν από αυτό έγκαιρα και δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς, ενώ παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση με μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση του οδικού δικτύου.

Οι συνθήκες πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Δείτε εικόνες από το σημείο

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε εν κινήσει σχολικό λεωφορείο παρά τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Αγλαντζιάς.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στον χώρο της μηχανής και επεκτάθηκε εσωτερικά του λεωφορείου. Ο οδηγός του λεωφορείου, αντιλήφθηκε την πυρκαγιά και στάθμευσε το λεωφορείο έγκαιρα και όλοι οι μαθητές εξήλθαν με ασφάλεια.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 07:36. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση