ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπές αυτοκινήτων στην Αμμόχωστο

Μαρτυρία «έκαψε» 18χρονο

Δύο πρόσωπα συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για 33χρονο και 18χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Αμμοχώστου.

Πρώτος χρονικά συνελήφθη ο 33χρονος. Στις 27 Νοεμβρίου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σταθμευμένο σε περιοχή της Πάφου, ένα αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπίστωσαν είχε κλαπεί στις 26 Νοεμβρίου 2021, στην επαρχία Αμμοχώστου. Έξω από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ο 33χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από τους αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του το κλειδί του κλοπιμαίου οχήματος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον και του 18χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον των δύο συλληφθέντων διερευνάται υπόθεση κλοπής και δεύτερου οχήματος, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 20 και 22 Νοεμβρίου 2021, στην επαρχία Αμμοχώστου. Το συγκεκριμένο όχημα είχε εντοπιστεί, στις 24 Νοεμβρίου, από μέλη της Αστυνομίας, εγκαταλειμμένο σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X