ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριος ξυλοδαρμός 26χρονου: Ακόμη μια σύλληψη - Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται (pics)

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό των υπόλοιπων αναζητούμενων

Ανακοινώσεις

Πέμπτος ύποπτος, ηλικίας 17 ετών, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 26 ετών, στις 06 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Άλλοι τέσσερις ύποπτοι, ηλικίας 25, 24, 22 και 18 ετών, είχαν τις προηγούμενες ημέρες εντοπιστεί και συλληφθεί, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ η Αστυνομία αναζητεί αριθμό άλλων υπόπτων προσώπων.

Η επίθεση σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων. Από την επίθεση ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, τα οποία αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση