ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χείμαρρος ο Ματσάκης - Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (pics)

«Όσοι με κατηγορούν ότι πληρώθηκα...»

24news team

Στο στόχαστρο των αρνητών έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης και αυτό γιατί θεωρούν προδοσία την απόφαση του να εμβολιαστεί. Αν και ο κος. Ματσάκης καθημερινά είναι αποδέκτης αρκετών αρνητικών σχολίων, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζει να παραθέτει τις απόψεις του, με τον δικό του χειμαρρώδη τρόπο, προκαλώντας κυριολεκτικά θύελλα αντιδράσεων.


«Επίθεση» σε Ματσάκη: «Γλείφεις όπου έφτυσες για δύο χρόνια»


Στην τελευταία του, μάλιστα, ανάρτηση δεν δίστασε να απαντήσει και σε όσους των κατηγορούν για χρηματισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όσοι με κατηγορούν ότι πληρώθηκα για να θέλω να εμβολιασθώ, έχουν δίκαιο. Πήρα 1,000 εκατομμύρια ευρώ. Όμως δεν τα χρειάζομαι όλα. Γι’ αυτό οποίος θέλει να ‘ρθει να με βρει και θα του δώσω κάνα δυο εκατομμύρια, εξάλλου τι να τα κάνω τόσα εκατομμύρια; Καλύτερα να τα μοιραστώ μαζί σας!».

Αυτούσια η ανάρτησή του

"Η απόφαση μου να εμβολιασθώ " – Απαντήσεις
Παραθέτω απαντήσεις σε κάποια σχόλια/ερωτήσεις που τέθηκαν στην πρωινή σχετική μου ανάρτηση:

1.Ναι, θα βάλω ένα mrna εμβόλιο, το pfizer η το moderna. Όχι dna εμβόλιο. Τα κλασσικής τεχνολογίας εμβόλια δεν έχουν μέχρι στιγμής εγκριθεί στην ευρωπαϊκή ένωση η την Αμερική. Η απόφαση μου είναι προσωπική υπόθεση και δεν λήφθηκε μετά από οποιαδήποτε άσκηση πίεσης η απειλής.

2.Αιφνίδιοι θάνατοι στην Κύπρο. Έψαξα το θέμα. Σύμφωνα με έγκυρη ιατροδικαστική πηγή, ο αριθμός των αιφνίδιων θανάτων φέτος δεν διαφέρει από τον αντίστοιχο αριθμό προηγουμένων ετών. Σε κανένα από τους συγκεκριμένους φετινούς αιφνίδιους θανάτους δεν υπήρξε κλινικό ιστορικό η ιατροδικαστική νεκροτομή τεκμηρίωση ότι οφείλονταν στα mrna εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Σημειώνω ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι, ακόμη και σε νεαρά άτομα, δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στην ιατροδικαστική. Συμφωνώ και επαυξάνω ότι η επαγρύπνηση για πιθανές παρενέργειες πρέπει να είναι και συνεχής και ενδελεχής και πλήρως διάφανης.

3. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι, δεν πρέπει ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός, άμεσα η έμμεσα. Οι ιατρικές παρεμβάσεις είναι σημαντικό να στηρίζονται στην πειθώ και στην λογική και όχι στην υποχρεοτικότητα.

4. Στηρίζω ότι, τα τεστ αντίγονου πρέπει να είναι δωρεάν σε όλους. Αυτό πιστεύω απαιτεί η σύγχρονη αντιμετώπιση του προβλήματος σε μια δημοκρατική κοινωνία.

5. Τα 6 δις. Εμβόλια που ανέφερα αφορούν δόσεις, όλων των εμβολίων. Σ ‘αυτά συμπεριλαμβάνονται εκατοντάδες εκατομμύρια εμβόλια mrna.

6. Σε όσους δεν αρέσουν οι αναρτήσεις μου έχουν την απλή επιλογή να μην τις διαβάζουν η να τις αγνοούν.

7. Όσοι με κατηγορούν ότι πληρώθηκα για να θέλω να εμβολιασθώ, έχουν δίκαιο. Πήρα 1,000 εκατομμύρια ευρώ. Όμως δεν τα χρειάζομαι όλα. Γι’ αυτό οποίος θέλει να ‘ρθει να με βρει και θα του δώσω κάνα δυο εκατομμύρια. Εξάλλου τι να τα κάνω τόσα εκατομμύρια; Καλύτερα να τα μοιραστώ μαζί σας!

Η εν λόγω ανάρτηση - τοποθέτηση του ιατροδικαστή δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη αντιθέτως σχολιάστηκε καυστικά.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X