ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Επίθεση» σε Ματσάκη: «Γλείφεις όπου έφτυσες για δύο χρόνια»

«Έχασες... έγινες το μπαλάκι στο παιχνίδι ηλιθίων»

24news team

Αρκετά είναι τα αρνητικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης, με κοινό παρονομαστή την αλλαγή στάσης του απέναντι στους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό.

Ο κος. Ματσάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, «ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» δήλωσε περί του θέματος: «Ο εμβολιασμός. Έχω πει εξ αρχής, έχω σοβαρούς προβληματισμούς, γιατί είναι νέα εμβόλια, δεν έχουν δοκιμαστεί και χρειάζεται χρόνος. Όταν έρθει το Φθινόπωρο θα είμαι σε θέση να δώσω μία καλύτερη άποψη γιατί θα έχουμε την εμπειρία εκατομμυρίων πλέον. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω εμβόλια. Έχω κάνει πολλά εμβόλια...Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι δογματικά και φιξαρισμένα, πιστεύουν ότι τα εμβόλια είναι του διαβόλου. Δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτοί οι άνθρωποι».

Η κατάσταση, ωστόσο, για τον ιατροδικαστή, αν και ξεκαθάρισε την θέση του, φαίνεται να μην είναι και τόσο ευχάριστη, μιας και οι πάλαι ποτέ υποστηρικτές του πλέον είναι πολέμιοί του με χαρακτηριστικό παράδειγμα μια επιθετική, ομολογουμένως, ανάρτηση που ανέβηκε στον λογαριασμό του.

Αυτούσια η ανάρτηση

Έχασες... έγινες το μπαλάκι στο παιχνίδι ηλιθίων.

Έσβησες τις όμορφες πράξεις που έκανες στο παρελθόν και τον σεβασμό των πολλών.

Γλύφεις όπου έφτυσες για δύο χρόνια.

Πρόσεχε την γλώσσα γιατί θα λιώσει.

Δεν Μ ενδιαφέρει το λέει ο Μόρφου, και ποιος είναι ο Μορφου;

Μια επιστημονική εξήγηση από σοβαρό επιστήμονα ήθελα και δεν μπορείς να δώσεις.

Ασχολείσαι με τον Μόρφου είτε γιατί φοβήθηκες Η γιατί έχασες. Όπως και να έχεις τώρα είσαι ο χαμένος.

Μάθε λοιπόν ότι 80% αυτών που επιλέγουμε να μην εμβολιαστούμε είναι η ελλιπής επιστημονική εξήγηση και η αδυναμία σας σαν επιστήμονες να ελέγχετε την κατάσταση.

Δεν θυμίζεις πλέον επιστήμονα.

Μίλησες για δισεκατομμύρια εμβολιασμένους όμως ξέχασες να πεις για τα αποτελέσματα των ερευνών σου και την κίτρινη κάρτα.
Υποστήριξες mRNA εμβόλιο για τον άνθρωπο;

Μπορεί ο Μόρφου να ξέρει από θρησκεία, πάνω από τον Θεό όμως δεν ανέβηκε κάνεις. Όσοι το προσπάθησαν φάγανε τα μούτρα. Εγώ δεν σου το εύχομαι.

Η ιστορία όμως δεν συγχωρεί

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X