ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκτροπα στο Τσίρειο - Τι άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν

Κάηκε όχημα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ μετά τη διακοπή του αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. Πετροβολισμοί, κροτίδες, φωτιές και ρίψη φωτοβολίδων συνέθεταν το σκηνικό που εκτυλίχθηκε εντός και εκτός του γηπέδου. Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό αστυνομικού.

Ο αγώνας διακόπηκε μετά από απόφαση της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα. Μετά τη διακοπή του αγώνα και κατά την αναχώρησή τους, “φίλαθλοι” έθεσαν φωτιές στην κερκίδα του Τσιρείου, άναψαν φωτοβολίδες και έριχναν κροτίδες, προκαλώντας τεράστιες ζημιές στο γήπεδο.

Οι ταραξίες συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο και έξω από το Τσίρειο, ανάβοντας φωτιές, ρίχνοντας κροτίδες και προκαλώντας ζημιές, με την αστυνομία να προσπαθεί να επιβάλει τη τάξη. Από το μένος των «φιλάθλων» δεν γλίτωσε αυτοκίνητο το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ωστόσο μέχρι και τις 22:30 το βράδυ δεν υπήρξε επίσημος απολογισμός των όσων τραγικών σημειώθηκαν στο Τσίρειο στάδιο, στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα στο ιστορικό γήπεδο.

Βίντεο από την δράση των χούλιγκανς

Στην απόφαση για αναβολή της έναρξης του αποψινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο Τσίρειο στάδιο, στη Λεμεσό, για λόγους ασφάλειας, οδήγησαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν από οπαδούς, μεταξύ άλλων και η ρίψη αντικειμένων όπως πέτρες στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X