ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός στην Αγία Νάπα - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια (Βίντεο)

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια

24news team

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε χθες σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, στην Αγία Νάπα ωστόσο, φαίνεται να υπήρξαν τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς οι δρόμοι μάζεψαν πολύ νερό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και κάποιες επιχειρήσεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι έχουν πολλά χρόνια να δουν τέτοιας έντασης βροχή, παρά το γεγονός πως δεν διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε βίντεο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Η ασταθής αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά και ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα σε δυτικές και νότιες περιοχές του νησιού αλλά και σε περιοχές στα ορεινά. Αργά το απόγευμα και μετά, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση