ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» στη Λάρνακα - Καταιγίδες και χαλάζι (Βίντεο)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

24news team

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας. Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας, ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ κατά τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού και τα ορεινά.

  

Βίντεο και φωτογραφίες από ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ    

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας  

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως σε παράλιες περιοχές. Τοπικά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά και νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 2 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση