ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός σε ολόκληρη την Κύπρο - Βροχές και καταιγίδες (vids)

Επιτέλους φθινόπωρο

24news team

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

H Aστυνομία, εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση κάνοντας λόγο για καταρρακτώδεις βροχές στην περιοχή Λατσιών και Στροβόλου, στη Λευκωσία, λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Τετάρτης, που επηρεάζουν την κυκλοφορία, ιδιαίτερα στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του σταδίου ΓΣΠ.

Nεότερη Ενημέρωση

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης, με το πέρας των βροχών που σημειώθηκαν γύρω στις 3.00 το απόγευμα και είχαν επηρεάσει την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος του σταδίου ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Λόγω της βροχόπτωσης που είχε σημειωθεί σε περιοχές της Λευκωσίας, μέχρι και την περιοχή Κόρνου, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου το οδόστρωμα παραμένει βρεγμένο και ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων να είναι προσεκτικοί. Στις υπόλοιπες επαρχίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Δείτε βίντεο από τη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook:

 

Η πρόβλεψη για τον καιρό:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και μεμονωμένη καταιγίδα μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νωρίς το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tην Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X