ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλά ο καιρός το απόγευμα - Πού αναμένονται βροχές

Δείτε αναλυτικά

Χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι και τη Δευτέρα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται αρχικά τοπικές και αργότερα μεμονωμένες βροχές, και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται ακόνη με τις συγκεντρώσεις της σκόνης να είναι παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι 4 και παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα παράλια, ενώ στα βορειοδυτικά πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα δυτικά, ενώ αργότερα μεμονωμένες βροχές αναμένονται στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και βόρεια. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νότιοι και αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 27 στα νοτιοανατολικά, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, στο εσωτερικό και βόρεια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Την Τετάρτη, το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και σταδιακά άνοδο μέχρι την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X