ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξάφρισε κοινοτικά συμβούλια - Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 29χρονος

Υπό κράτηση για επτά ημέρες

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε το δικαστήριο, το οποίο συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, εναντίον του 29χρονου που συνελήφθη σε σχέση με 17 διαρρήξεις κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού.

Ο 29χρονος συνελήφθη προχθές στην Πάφο, όταν μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, διαπιστώθηκε πως εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Έκτοτε νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου μεταφέρθηκε για περίθαλψη, ενώ μετά την χθεσινή μαραθώνια διαδικασία, το δικαστήριο εξέδωσε σήμερα εναντίον του διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης του.

Οι 17 διαρρήξεις διαπράχθηκαν σε κτίρια κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού, το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2021 και σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, συνολικά κλάπηκε περιουσία ύψους €16.656.

Σε δύο δε περιπτώσεις, πιστωτικές κάρτες, που κλάπηκαν από τα γραφεία κοινοτικών συμβουλίων, χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόματες ταμειακές μηχανές τραπεζών και έγινε ανάληψη συνολικού χρηματικού ποσού €1.480.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση