ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταρρακτώδεις βροχές στην Λευκωσία (vid,pic)

Για άλλη μια φορά επαληθεύτηκε η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Έντονη βροχόπτωση παρατηρήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στις περιοχές της Έγκωμης, Αγίου Δομετίου και Στροβόλου, μετατρέποντας το σκηνικό του καιρού σε χειμωνιάτικο.

Για άλλη μια φορά επαληθεύτηκε η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η οποία έκανε λόγο για μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η πρόβλεψη του καιρού

Το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο, και να κυμαίνεται πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση