ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Τσουχτερό πρόστιμο σε γνωστή καφετέρια για... safepass

Δεν διενεργείτο έλεγχος safepass

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Τρίτης μέχρι τις 06.00 σήμερα Τετάρτη) μετά από 2.909 ελέγχους που διενήργησε παγκύπρια, προέβη σε 21 καταγγελίες πολιτών και 9 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, οι περισσότερες καταγγελίες πολιτών αφορούσαν σε διακινήσεις χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσιους χώρους και υποστατικά.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν 1.039 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών. Στις καταγγελίες σε βάρος υποστατικών περιλαμβάνεται πρόστιμο 16.000 ευρώ σε καφετέρια στην οποία δεν διενεργείτο έλεγχος safepass και €8.000 πρόστιμο σε υπεραγορά στην οποία εργαζόταν υπάλληλος χωρίς safepass.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 228 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, που αφορούσε επιβολή προστίμου 500 ευρώ σε υπεύθυνο που δεν είχε safepass.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 599 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 2 πολιτών και 2 υποστατικών μεταξύ των οποίων η επιβολή προστίμου 8.000 ευρώ επειδή ο υπεύθυνος του υποστατικού δεν είχε safepass.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 174 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 506 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 5 πολιτών και ενός υποστατικού, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 95 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 268 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X