ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν τον φερόμενο φονιά της 31χρονης μητέρας

Πού τον βρήκαν

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον Χουσείν Φαρούχ, 42 ετών από τη Συρία, φερόμενο ως δράστη του φονικού που διαπράχθηκε στην Πάφο τη Δευτέρα (20/1).

Ο 42χρονος εν διστάσει σύζυγός της άτυχης γυναίκας, συνελήφθη στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό το απόγευμα της Πέμπτης (23/1). Όπως πληροφορούμαστε, εντοπίστηκε σε ισόγειο σπίτι. 

Έπιασαν μαζί του και άλλους 10 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, 10 ακόμη άτομα εντοπίστηκαν στο συγκεκριμένο σπίτι. Πρόκειται όπως πληροφορούμαστε για αλλοδαπούς οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ για ανάκριση και εξακρίβωση στοιχείων. 

Στα ίχνη του 42χρονου έφτασαν έπειτα από σχετική πληροφορία που δέχτηκε η αστυνομία. Το συγκεκριμένο υποστατικό όπου εντοπίστηκε ενοικιαζόταν από ομοεθνή του.

Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου στην Πάφο, το πρωί της Παρασκευής (24/1) για αίτημα προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη μητέρα εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι της στην Πάφο. Την γυναίκα εντόπισε Λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας που είχε μεταβεί στο σπίτι καθώς η οικογένεια βρίσκοταν υπό παρακολούθηση από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας. 

Η 31χρονη, ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο, ηλικίας 16 και 17 ετών, διαμένουν στη Συρία ενώ τα πέντε ηλικίας 3,4,7,11 και 12 χρόνων διέμεναν μαζί της.

Τα δύο μεγαλύτερα ηλικίας 11 και 12 ετών δεν έμειναν την μέρα του φονικού στο σπίτι της μητέρας τους αλλά είχαν μεταφερθεί στον θείο τους.

Μετά το φονικό, και τα πέντε παιδάκια μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο και βρίσκονται υπό την φροντίδα του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Αστυνομίας. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X