ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν 59χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Συνολικά 189 τροχαίες καταγγελίες το τελευταίο τετραήμερο από την ΑΔΕ Αμμοχώστου

ΚΥΠΕ

Σε συνολικά 189 τροχαίες καταγγελίες, μεταξύ των οποίων και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, προέβησαν μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια εκστρατείας για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, που διενεργήθηκαν μεταξύ 22 – 26 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στα πλαίσια εκστρατείας του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ, για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στην επαρχία Αμμοχώστου, διενεργήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 22 – 26 Μαρτίου, οδικές αστυνομεύσεις, που κατέληξαν σε 189 τροχαίες καταγγελίες. Οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου, οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας, παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγό και επιβάτη».

Επίσης «διενεργήθηκαν 60 έλεγχοι αλκοόλης με τρείς καταγγελίες ενώ καταγγέλθηκε και ένας 59χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών».

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδούλου «η ΑΔΕ Αμμοχώστου θα συνεχίσει τις εκστρατείες της. Η Αστυνομική Διεύθυνση ενημερώνει το κοινό ότι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση