ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στην Πάφο: Τραυματίστηκαν 2 πρόσωπα

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, το οποίο κλήθηκε στη σκηνή, στο Νοσοκομείο Πάφου και κρατήθηκαν για νοσηλεία

Ο τραυματισμός δύο προσώπων ηλικίας 23 και 22 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου που έγινε την Τρίτη στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 18:00 το απόγευμα, 23χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μαραθούντος, στην Χλώρακα, με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Χλώρακας, με συνεπιβάτη έναν 24χρονο, επίσης μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Στην προσπάθεια του ο 23χρονος να εισέλθει στη Λεωφόρο Χλώρακας ανέκοψε την πορεία και συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, το οποίο είχε κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, ενώ είχε συνεπιβάτη έναν 22χρονο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, το οποίο κλήθηκε στη σκηνή, στο Νοσοκομείο Πάφου και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Στα δύο ενεχόμενα αυτοκίνητα προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στο μεταξύ, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε και στους δύο οδηγούς, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Όλοι οι επιβαίνοντες φορούσαν τη ζώνη ασφαλείας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου για την διερεύνηση των αιτών πρόκλησης του Τροχαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X