ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν την αιτία για το τροχαίο του υπαξιωματικού

«Ήταν κάτω από έντονη βροχόπτωση όταν επέστρεφε από τη Λάρνακα», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΑΜ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατούσε τη στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο με τον υπαξιωματικό της ΕΦ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας είναι ένα από τα ενδεχόμενα που διερευνά η Αστυνομία για τις συνθήκες πρόκλησης του ατυχήματος.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΑΜ, Ανδρέας Στυλιανού, «αυτό που μας έχει πει και η Αστυνομία εκ του προχείρου μέχρι να ολοκληρώσει την έρευνα, είναι ένα από τα ενδεχόμενα που διερευνώνται είναι και η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατούσε στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου τη δεδομένη στιγμή. Ήταν κάτω από έντονη βροχόπτωση όταν επέστρεφε από τη Λάρνακα».

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του υπαξιωματικού ο κ. Στυλιανού είπε «νοσηλεύεται σε θάλαμο τραυματιών και υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα».

Υπενθυμίζεται ότι, το απόγευμα της Τετάρτης στρατιωτικό όχημα τύπου τζιπ, που οδηγούσε υπαξιωματικός της ΕΦ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας, στο ύψος παρά την έξοδο της Αλάμπρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα και να καταλήξει σε πλαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X