ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην άσφαλτο - «Έσβησε» ο Θεόδωρος Μιχαηλίδης

Υπέκυψε στα τραύματά του 8 μήνες μετά

Υπέκυψε το πρωί σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη τον Απρίλιο, στην Πάφο, ο Θεόδωρος Μιχαηλίδης, 61 ετών, από το χωριό Σίμου, της Πάφου. Ο 61χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο από τις 28 Απριλίου, όταν και συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Απεβίωσε λίγο μετά τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 28 Απριλίου, 2023, γύρω στις 5.00 το απόγευμα, στον κύριο δρόμο Τσάδας-Στρουμπιού, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 59 ετών, στην κατεύθυνση προς Στρουμπί, με συνοδηγό γυναίκα ηλικίας 35 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος Θεόδωρος Μιχαηλίδης, στην κατεύθυνση προς Τσάδα.

Αποτέλεσμα της τροχαίας σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 61χρονου, ο οποίος την ίδια μέρα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και σήμερα απεβίωσε.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, καθώς και τα αίτια θανάτου του 61χρονου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση