ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρή η 26χρονη Κυριακή - Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 12.40μ.μ. σήμερα στην οδό Ιδαλίου με κατεύθυνση από την Ποταμιά προς Δάλι, έχασε τη ζωή της η Κυριακή Ευαγγέλου, 26 ετών από την Ποταμιά.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 26χρονη στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο τύπου βαν που οδηγούσε 48χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 48χρονος όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Στον 48χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η Ευαγγέλου δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X