ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της 28χρονης

Ήρθε στην Κύπρο για να γλιτώσει από τον πόλεμο

24news team

Συγκλονίζουν οι πτυχές γύρω από τον θάνατο της 28χρονης Lesia Bykova, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου (11/3), στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Η άτυχη 28χρονη, ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον, ήρθε στο νησί μας αφού ο πόλεμος στην Ουκρανία την ανάγκασε να εγκαταλείψει την χώρα της. Βρισκόταν στην Κύπρο από τις 6 Ιανουαρίου μετά από σχετική ειδική άδεια παραμονής από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Στην Κύπρο διέμενε και η μητέρα της, η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία για προσωπικούς λόγους.

Σημειώνεται πως οι δικηγόροι του 30χρονου ύποπτου αιτήθηκαν τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής

Η γνωριμία με τον 30χρονο και η διασκέδαση πριν το θάνατο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Lesia είχε γνωριστεί πριν ένα μήνα περίπου με τον φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, οι δύο τους, ήρθαν σε επαφή μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενώ η σχέση τους, όπως προκύπτει, εξελίχθηκε σε ερωτική.

Εξάλλου το βράδυ της Παρασκευής (10/3), πριν το μοιραίο γεγονός, η 28χρονη με τον 30χρονο φίλο της διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Πάφου και στην συνέχεια βρέθηκαν στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

Επιμένει ο 30χρονος – Ζήτησε δεύτερη νεκροτομή

Ο 30χρονος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, εξακολουθεί να αρνείται την διάπραξη του εγκλήματος και εμμένει στον αρχικό του ισχυρισμό.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως η πτώση της οφείλεται σε ατύχημα αφού σύμφωνα με τον ίδιο, η Lesia στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Σημειώνεται πως οι δικηγόροι του 30χρονου ύποπτου αιτήθηκαν τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής, πράγμα που έγινε αποδεκτό από το Ανώτατο Δικαστήριο. Η δεύτερη νεκροτομή αναμένεται να διενεργηθεί την Τετάρτη (15/3) στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή.

Ανέτρεψε τα δεδομένα η νεκροτομή

Υπενθυμίζεται πως, μετά από πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης από την Ουκρανία ανατράπηκαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην νεκροτομή που διήρκησε έξι ώρες, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Συγκεκριμένα η άτυχη 28χρονη φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Επιπλέον οι ιατροδικαστές, εντόπισαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 28χρονης, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από την πτώση. Μετά από τα πιο πάνω ευρήματα, οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης.

Θετικός σε ουσίες και αλκοόλ ο 30χρονος

Το πτώμα της 28χρονης, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου (11/3), σε παραλία κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας ενώ στο σημείο έσπευσαν και μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

Ο 30χρονος, ήταν παρών κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και υπεβλήθη σε νάρκοτεστ και άλκοτεστ με θετικές ενδείξεις, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητό του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X