ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους τσάκωσαν φορτωμένους ναρκωτικά - Ανήλικος ο ένας

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπο

ΚΥΠΕ

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε, το Σάββατο, το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 56χρονου και 17χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν τα ξημερώματα μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών σε όχημα που ανακόπηκε για έλεγχο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 15 λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 56χρονος, με συνοδηγό τον 17χρονο. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, ο 56χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας δύο νάιλον σακουλάκια, τα οποία βρίσκονταν σε θήκη, κάτω από το τιμόνι του οχήματος, και περιείχαν κάνναβη και κρυσταλλική ουσία, που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Εξάλλου, σε έρευνα που έγινε, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν δέκα νάιλον συσκευασίες και πέντε νάιλον σακουλάκια, που περιείχαν ουσία, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, ενώ στην κατοχή του 17χρονου εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, για το οποίο ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου διαπιστώθηκε ότι το συνολικό βάρος των ναρκωτικών ουσιών που ανευρέθηκαν ήταν 7,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 0,74 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης, και 1,23 γραμμάριο κάνναβης.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την εξαήμερη κράτησή τους, σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Παράλληλα με την υπόθεση ναρκωτικών, εναντίον του 56χρονου υπόπτου, διερευνάται και υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών και διάπραξης παραβάσεων τροχαίας, αφού όπως έχει διαπιστωθεί, αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και την Τροχαία Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση