ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους σταμάτησαν για έλεγχο και τους μπαγλάρωσαν - Βρήκαν μέχρι και μαχαίρι

Τι εντόπισε η Αστυνομία

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 25, 34 και 30 ετών για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:15 χθες, επί της οδού Πανδώρας στην Πάφο, μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα ενοικιάσεως. Το όχημα ενοικιάσεως οδηγείτο από 25χρονο με συνοδηγό ένα 34χρονο, ενώ στο πίσω κάθισμα επέβαινε 30χρονος.
Όπως διαφάνηκε πρόκειται για τρία πρόσωπα από την Γεωργία που έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα ανευρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι, κουκούλα, φουλάρια λαιμού, γάντια και δέσμη κλειδιών.

Επίσης εντοπίστηκα χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών καθώς επίσης και συλλεκτικά νομίσματα και χαρτονομίσματα για τα οποία τα τρία άτομα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους .

Ο 30χρονος πρόβαλε αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψή του και επιτέθηκε σ’ έναν από τους αστυνομικούς. Οι άλλοι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν για να γίνει κατορθωτή η σύλληψη του.

Εναντίον του 30χρονου διερευνώνται επιπλέον τα αδικήματα της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη, της απειλής και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση