ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τούμπαραν» 222 στα σημεία ελέγχου - Για ποιο λόγο

Γιατί δεν τους άφησαν να περάσουν από τα σημεία ελέγχου

Από τους ελέγχους που διενήργησε το τελευταίο 24ωρο από την Αστυνομία, στα σημεία ελέγχων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, υπήρξαν 222 αποτροπές διέλευσης.

Τα μέλη της Δύναμης, δεν επέτρεψαν την μετακίνηση σε πρόσωπα με πρόθεση να μεταβούν στις δύο επαρχίες, αφού δεν πληρούσαν τους όρους των σχετικών διαταγμάτων και οδηγιών.

Γενικότερα, η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το τελευταίο 24ωρο, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν συνολικά 2,686 ελέγχους σε όλες τις επαρχίες και προέβησαν συνολικά σε 51 καταγγελίες προσώπων, καθώς και σε 3 καταγγελίες υποστατικών, δύο στην Πάφο και ένα στην Αμμόχωστο, για παραβάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.

Το ένα από τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν, καφενείο στην επαρχία Πάφου, παρέμενε ανοιχτό μετά τις 8.00 το βράδυ, ενώ πέντε πρόσωπα που εντοπίστηκαν στο υποστατικό, επιδίδονταν σε κυβεία.

Ο έλεγχος στο υποστατικό διεξήχθη γύρω στις 9.20 το βράδυ του Σαββάτου. Τόσο ο υπεύθυνος του, όσο και οι πέντε θαμώνες καταγγέλθηκαν για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για το ωράριο λειτουργίας υποστατικών και την απαγόρευση μετακινήσεων προσώπων μετά τις 8.00 το βράδυ, στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Οι ίδιοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και για αδικήματα σχετικά με υπόθεση κυβείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X