ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
17 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Του έσκισε τα λάστιχα του οχήματός του και τον μαχαίρωσε

Χειροπέδες σε 21χρονο

Γύρω στις 6 σήμερα το πρωί, ενώ 74χρονος βρισκόταν στον κήπο της οικίας του, αντιλήφθηκε ότι δύο από τα ελαστικά του οχήματος του φαίνονταν σκισμένα.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, την ίδια στιγμή είδε τον 21χρονο γείτονα του να έρχεται προς το μέρος του κρατώντας μαχαίρι και φέρεται να τραυμάτισε τον 74χρονο στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, περίπολο της οποίας μετέφερε τον 74χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για περίθαλψη των τραυμάτων του. Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Μέλη του ΤΑΕ διενήργησαν έρευνα στην οικία του 21χρονου καθώς και στο όχημα του με τη γραπτή του συγκατάθεση. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο μαχαίρια τύπου σουγιά και μια σιδερογροθιά. Στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ακόμη ένα μαχαίρι τύπου σουγιά το οποίο επίσης παραλήφθηκε και κρατήθηκε ως τεκμήριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση