ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον «κάρφωσαν» τα social media - Έστειλε βιντεοσκοπημένο υλικό με ανήλικους

Υπό κράτηση 35χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 35 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για υπόθεση κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που έλαβε η Αστυνομία, ότι χρήστης λογαριασμού διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε χρήστη της ίδιας πλατφόρμας αρχεία βιντεοσκοπημένου υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χθες πριν το μεσημέρι, στην οικία του στην Ξυλοτύμπου και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα σταλούν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο 35χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης του για τέσσερις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση