ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν - Δεν λέει τίποτα

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την μυστηριώδη υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού 27χρονου τουρίστα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 24news, ο 27χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και απαγωγής, δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές που ανέλαβαν την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, αρνείται να πει το οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, πράγμα που δυσχεραίνει το έργο του ΤΑΕ Πάφου.

Θυμίζουμε πώς γύρω στις 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (5/6), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονο τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σύμφωνα με τον οποίο, σε χρόνο και τόπο που δεν μπορούσε να προσδιορίσει, τέσσερα πρόσωπα τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία, όπου τον κτύπησαν και του απέσπασαν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Όπως διαπιστώθηκε, από τους θεράποντες ιατρούς, ο 27χρονος, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και στο χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X