ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον απείλησε και του έκαψε το αμάξι – Τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος

Είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του οχήματος

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 28 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου που σημειώθηκε στην Αραδίππου το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 05:18 το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία, στην Αραδίππου. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά».

Πρόσθεσε ότι «από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές το πίσω μέρος δεύτερου αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο πρώτο».

Ανέφερε επίσης ότι «ο 28χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, ύστερα από υποψίες που ηγέρθηκαν εναντίον του, αφού είχε απειλήσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος, επειδή είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές».

Σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, πρόσθεσε, «ο νεαρός οδηγήθηκε από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, εμπρησμό, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλή βιαιοπραγίας, απειλές, απαίτηση περιουσίας με απειλές, κλοπή οχήματος και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 22 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου σε Λάρνακα και Αραδίππου».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση