ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο - Εντόπισαν ναρκωτικά στο όχημα

Οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας

Ανακοινώσεις

Για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, κατοχής ναρκωτικών, καθώς και για τροχαίες παραβάσεις, συνελήφθη άντρας ηλικίας 37 ετών.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, να διακινείται ύποπτα με αυτοκίνητο σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον ύποπτο για έλεγχο και εντόπισαν στο όχημα μικροποσότητες ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία μέσα σε τσάντα.

Στο όχημα ανευρέθηκαν και τρία πιεστικά νερού, και ένα σμυρίλιο, για την κατοχή των οποίων ο 37χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να εγερθούν υποψίες ότι αυτά αποτελούν προϊόν κλοπής.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ διερευνούν, ενώ η Τροχαία Λεμεσού διερευνά υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, που ο 37χρονος διέπραξε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα, και ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X