ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το sms της 19χρονης - «Είναι τρελό! Με ανάγκασαν να υπογράψω ψέματα»

Υπόθεση ομαδικού βιασμού - Καταγγελία σε βρετανικά μέσα

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνά η πλευρά της 19χρονης Βρετανίδας η οποία κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς εντός του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην Αγία Νάπα.

Καταγγελία που ως γνωστόν καταρρίφθηκε αφού στην συνέχεια σε κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι ήταν ψευδής.

Ένα δημοσίευμα όμως της βρετανικής σελίδας «The Sun» έρχεται να δώσει συνέχεια με μία άλλη διάσταση του εν λόγω θέματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα όσα αναφέρει φίλος της 19χρονης, η νεαρή κοπέλα εξαναγκάστηκε από τους αστυνομικούς να αποσύρει την καταγγελία στερώντας της το δικαίωμα εκπροσώπησης από δικηγόρο αλλά και απειλώντας την πως αν δεν το πράξει θα συλλάβουν όλους τους φίλους της.

Ο φίλος της κοπέλας ο οποίος κάνει και την καταγγελία έδωσε στην προαναφερθείσα σελίδα μήνυμα το οποίο έστειλε η ίδια ενόσω βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα.

Το sms λέει τα εξής: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν. Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέματα. Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους».

Αντιμέτωπη με φυλάκιση

Η 19χρονη είναι υπό κράτηση αφού παραπέμφθηκε σε δίκη.  Στις 7 Αυγούστου η νεαρή Βρετανίδα θα απαντήσει στην κατηγορία που είναι αντιμέτωπη, αυτή της δημόσιας βλάβης. 

Να σημειωθεί ότι βάσει νόμου η προβλεπόμενη ποινή προνοεί φυλάκιση ενός έτους ή σε χρηματικό πρόστιμο.

Η καταγγελία για ομαδικό βιασμό

Σοκ είχε προκαλέσει το άκουσμα της καταγγελίας της 19χρονης Βρετανίδας η οποία υποστήριζε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα προέβη στην καταγγελία γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (17/7).

Η νεαρή ισχυριζόταν ότι γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 νεαροί από το Ισραήλ την βίασαν εντός του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία αφού αξιολόγησε τα στοιχεία προχώρησε στην σύλληψη των 12 νεαρών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη 18 Ιουλίου, οκταήμερη κράτηση στους 12 υπόπτους.

Η απόλυτη ανατροπή

Το πρωί της Κυριακής 28 Ιουλίου η καταγγελία της νεαρής γύρισε μπούμερανγκ εναντίον της αφού σε κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι είχε δώσει ψευδή καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη Βρετανίδα φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την θέλησή της με κάποιους εκ των Ισραηλινών, ωστόσο και με βάση τα λεγόμενά της ενοχλήθηκε επειδή κάποιοι άλλοι βιντεογραφούσαν την πράξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X