ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ΡΙΚ δεν θα ασκήσει έφεση στην υπόθεση Ευδοκίας Λοΐζου

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και έπειτα από εκτενή συνεδρία ημ. 12/3/24, εξετάζοντας με τη δέουσα προσοχή όλα τα δεδομένα τα οποία είχε ενώπιόν του, αποφάσισε όπως μην εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στην υπόθεση Ευδοκία Λοΐζου Vs ΡΙΚ, αναφέρει ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Σημειώνεται πως η απόφαση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να επιλύσει προβλήματα, να κλείσει πληγές του παρελθόντος και να γυρίσει μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ιδρύματος.

"Το νέο Συμβούλιο, ευελπιστεί ότι η υπόθεση αυτή θα μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα, αλλά και θα δώσει το έναυσμα για την υλοποίηση μιας πολυετούς διεκδίκησης, διοίκησης και προσωπικού, για την ανέγερση νέων σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων του", προστίθεται.

"Προς αυτή την κατεύθυνση το νέο Δ.Σ. είναι έτοιμο να εργαστεί σκληρά σε συνεργασία με την Πολιτεία και τους ανώτερους θεσμούς του κράτους", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση