ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι καιρό θα έχουμε την Τσικνοπέμπτη

Θα τσικνίσουμε με... βροχές και καταιγίδες; - Όλες οι προβλέψεις μέχρι την Πέμπτη

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον μείον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και ενδεχομένως στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, νωρίς το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και τα νοτιοδυτικά και παροδικά χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα δυτικά θα καταστούν τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ από το απόγευμα της Τρίτης αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει παροδικά χιόνι ή χιονόνερο. Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) αναμένεται να σημειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, όπου θα κυμανθεί πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X