ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό Πολυκάρπου

Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σημειώθηκε η θανατηφόρα οδική σύγκρουση στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων, στην Πάφο

24news team

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Ιωάννη Πολυκάρπου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή έδειξε πολλαπλές τραυματικές κακώσεις σώματος συμπεριλαμβανομένων τραυματικών κακώσεων εγκεφάλου και τραυματικών ρήξεων ζωτικών οργάνων, συμβατές με οδική σύγκρουση και παράσυρση.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τα γεγονότα, γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σημειώθηκε η θανατηφόρα οδική σύγκρουση στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων, στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Ιωάννης Πολυκάρπου, 58 ετών κάτοικος Πάφου, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή. Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διερεύνηση της οδικής σύγκρουσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 45χρονου κάτοικου Πάφου, που τον φέρει να ήταν ο οδηγός του οχήματος που ενέχεται.

Γύρω στις 7:35 το πρωί του Σαββάτου (21/1), ο 45χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου να οδηγεί το αυτοκίνητο του και ανακόπηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε αυτό διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης, ότι το εν λόγω αυτοκίνητο έφερε κτυπήματα στο μπροστινό του μέρος και ήταν φρεσκοβαμμένο με σπρέι, ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 45χρονος είχε θετική ένδειξη.

Την Κυριακή (22/1), ο 45χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του κράτηση 8 ημερών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση