ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι βλέπει ο Ματσάκης για τον θάνατο της 37χρονης Έμιλυς

Καμία καταγγελία μέχρι στιγμής στην Αστυνομία

24news team

Νέα υπόθεση ενδεχόμενης ιατρικής αμέλειας για τον θάνατο της 37χρονης, δασκάλας, Έμιλυς Σοφοκλέους από τη Λεμεσό, καταγγέλλει ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Το 24news επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως από την νεκροτομή προκύπτουν ενδείξεις για ιατρική αμέλεια.

«Η νεαρή κοπέλα είχε υποστεί μόλυνση από γρίπη Β', και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού», ανέφερε ο κος. Ματσάκης, προσθέτοντας, «κατά την γνώμη μου υπήρξε καθυστέρηση στο να της παρέχουν ιατρική περίθαλψη και λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε».

Κατά την νενομισμένη νεκροτομή της 37χρονης, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τον κο. Ματσάκη αναμένεται να δώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια που αφορά τον θάνατο της 37χρονης εκπαιδευτικού.

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα

Η είδηση του θανάτου της, βύθισε σε βαρύτατο πένθος οικογένεια, φίλους και συγγενείς αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ύστατο χαιρετισμό απευθύνει με ανάρτησή της η ΠΟΕΔ Λεμεσού, κάνοντας λόγο για έναν ζεστό, τίμιο άνθρωπο με μεγάλη καρδιά.

ΥΣΤΑΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΕΜΙΛΥ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού απευθύνει με βαθιά θλίψη το ύστατο χαίρε στην εκλεκτή συνάδερφο Έμιλυ Σοφοκλέους, η οποία έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 37 χρόνων.

Η είδηση του θανάτου της βυθίζει σε βαρύτατο πένθος την οικογένεια των εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης, η οποία αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη ένα δραστήριο, αξιοθαύμαστο και πολυαγαπημένο μέλος της. Ο πρόωρος χαμός της, δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Η θύμησή της φέρνει στον νου όσων τη γνώρισαν έναν ζεστό, τίμιο άνθρωπο με μεγάλη καρδιά, έτοιμη να προσφέρει απλόχερα βοήθεια σε όποιον την είχε ανάγκη. Το όνομά της θα ζωντανεύει στις μνήμες έναν μεγαλόψυχο άνθρωπο, με πολλά ενδιαφέροντα και πολύπλευρη εθελοντική δραση εντός και εκτός σχολικής μονάδας. Η Έμιλυ δεν έχανε ευκαιρία να προσφέρει στον συνάνθρωπό της και αυτό δεν περιοριζόταν στα στενά σύνορα της Κύπρου. Με ταπεινότητα και αυταπάρνηση παρείχε εθελοντική εργασία σε αποστολές για στήριξη παιδιών στη Ζιμπάμπουε και συμμετείχε σε πολλές δράσεις αφιερώνοντας με δοτικότητα τον χρόνο και την ενέργειά της. Είχε βαθειά πεποίθηση ότι ο κόσμος αλλάζει μόνο με την αλληλεγγύη και την αλληλοστήριξη και την πίστη αυτή τη μετουσίωνε σε πράξη με το παράδειγμά της. Όλοι και όλες μας θα θυμόμαστε την Έμιλυ με ένα μόνιμα ζωγραφισμένο εγκάρδιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η ποιότητα του χαρακτήρα της, η πραότητά της, το ήθος της, η ενσυναίσθηση που επεδείκνυε με κάθε δυνατό τρόπο, η γλυκύτητα και η καλοσύνη της θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις καρδιές των συναδέλφων της, των παιδιών, των φίλων και της οικογένειάς της.

Έμιλυ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει! Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή σου.

Αντίο Έμιλυ μας.

Την Έμιλυ αποχαιρέτησαν και οι μαθητές της με ένα ξεχωριστό τρόπο, ζωγραφίζοντας το όνομά της σε μία πολύχρωμη καρδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση