ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για τον άτυχο Παναγιώτη – Καταλείπει ανήλικο παιδί (pics)

Συγκλονισμός για τον θάνατο του άτυχου 27χρονου

Ένα ανήλικο παιδί, ηλικίας 5 ετών, καταλείπει ο Παναγιώτης Χριστοφόρου, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Τον άτυχο Παναγιώτη, θέλησαν να αποχαιρετήσουν και από τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης γνωστοί και φίλοι, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και την θλίψη τους.

Συγκλονισμό προκαλεί και το μήνυμα του επικεφαλής της 'Reaction Cyprus', Μάριου Σταύρου, ο οποίος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ανήλικο παιδί και στην οικογένεια του άτυχου Παναγιώτη.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος Παναγιώτης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (28/11) όταν το αυτοκίνητό του που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 50χρονος από την Ρωσία.

Ο 50χρονος εκτιμάται ότι οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.

Ο θάνατος του άτυχου 27χρονου ήταν ακαριαίος.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει εντοπίσει τουλάχιστον μία μαρτυρία που ίσως βοηθήσει τα μέλη της Τροχαίας, ως προς την εξακρίβωση των συνθηκών που προκάλεσαν την νέα τραγωδία.

Θυμίζουμε ο 50χρονος οδηγός από την Ρωσία, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και φέρεται να προκάλεσε την μοιραία σύγκρουση, νοσηλεύεται σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, υπέστη κάταγμα σπονδύλου, θλάσεις στο κεφάλι και διάφορα άλλα κτυπήματα στο σώμα του, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σημειώνεται ότι νοσηλεύεται στο Χειρουργικό Τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X